Interieur

Een persoonlijke interieurafwerking

Wij leven in centraal Europa. De warme zomers zijn over het algemeen niet erg lang en zonuren hebben wij helaas minder vaak dan plekken als zuid-Italië. Dit betekent dat wij ons voor werk, studie, gezelligheid, sport en leefgenot grotendeels binnen bevinden.

Een binnenruimte kan op veel manieren aanvoelen en zeer uiteenlopend ogen. Wist je dat de sfeer die een omgeving of ruimte uitstraalt grotendeels bepaalt hoe jij je voelt? De indeling, kleuren, geuren, aankleding en inrichting bepalen jouw gemoedstoestand. Door de juiste aankleding en meubilering te kiezen in combinatie met die ene gave wandafwerking, plafondafwerking of exclusieve vloer creëren wij samen de sublieme combinatie: “De optimale leefomgeving”.

Hoe heerlijk is het om elke dag stralend naar je werk op kantoor te gaan of aan het einde van de dag naar een beautysalon, café of restaurant? En zeker niet onbelangrijker: gewoon heerlijk in je eigen vertrouwde woonkamer, badkamer, toilet of lounge ruimte om te genieten van een omgeving waar jij je gelukkig bij voelt. Iedereen verdient zijn eigen vertrouwde omgeving en pure handgemaakte wand-, vloer- of plafondafwerking?

Wat is jouw wand of vloer stijl?

Graag helpen wij je mee om samen de juiste interieurafwerking te kiezen met hulp van jou en de stylist of architect.

Italiaans stucwerk

Stijlen

Restauratie

Betonlook

Microcement

Leemstuc

Kalkverf

Metal stuc

Schilderwerk

Wandafwerking

Design vloeren

Plafondafwerking

Hand crafted

Badkamer stucwerk

Beal Mortex