Passie

Everything is designed. Few things are designed well.

Passie
Passie is een intens verlangen van enthousiasme voor iets. Dit kan bewondering, vriendschap, liefde of diepe affectie voor iets zijn. Tijdens het creëren van decoratieve afwerkingen ontstaat hier bij mij een bijzondere beleving. Na jarenlange ervaring en expertise te hebben opgedaan als allround stukadoor heb ik uiteindelijk gekozen om mijn bedrijf volledig te richten op exclusieve wand-, plafond- en of vloerafwerking.

Kennis en ervaring spelen een belangrijke rol bij alle creaties, maar nog belangrijker is het plezier tijdens het maken van unieke wand, vloer, muur of andere creatie. Het resultaat hiervan uit zich in de mooiste wand-, plafond- of vloercreaties die tot leven komen.

Door in binnen- en buitenland veel ervaring en kennis te hebben opgedaan, trainingen te hebben gevolgd en bijzondere mensen te hebben ontmoet, kan ik mijzelf profileren als specialist in het verzorgen van decoratieve afwerking voor zowel binnen als buiten omgevingen.

Onontdekt
Vandaag de dag bestaan er talloze soorten afwerkingen. Vele zijn bekend, maar nog lang niet alles is ontdekt door stylisten, opdrachtgevers of architecten. Ik heb een selectie gemaakt van een aantal bijzondere afwerkingen waarin ik dagelijks mijn passie en ervaring verwerk. Laat jouw gevel, wand, plafond of vloer verrassen met een eigentijdse, handgemaakte sublieme finish, aangebracht met passie in kalk, gips, brons, goud, platinum, zilver, leem, staal of cement! En niet te vergeten: eigen creaties en ontwerpen zijn ook mogelijk (op aanvraag).

Durf jij? Stap eens uit je comfortzone en ga voor een nieuwe uitdaging. Creëer jouw ideale leefomgeving.
Tot binnenkort voor jouw persoonlijke wand-, gevel-, vloer- of plafondervaring.