Betonlook

Betonlook, een eigentijde designafwerking

Betonlook of betonstuc is een decoratieve trend, hippe en eigentijdse designafwerking. Voor de verwerking van betonlook hebben wij een uitgebreid pallet van materiaalsoorten en typen om mee te werken en daarmee een sublieme wand te creëren. Betonlook kan worden uitgevoerd in lichte of zware grijstinten en het kan worden gecombineerd met natuurlijke lichte kalknuances. Uiteraard spelen de ondergrond en omgeving een belangrijke factor in de keuze welke soort betonlook je het beste kunt te kiezen.

Voor luxueuze en glamour betonlook voegen wij eigen producten en recepten op aanvraag toe zoals koper, brons, goud, zilver en kalk.

Niet alle betonlook of betonstuc afwerkingen kunnen toegepast worden in de badkamer maar betonlook in de badkamer is wel mogelijk. Elke betonlook heeft een eigen identiteit waardoor je een unieke ruimte creëert. Betonlook kun je niet zomaar overal toepassen, het heeft een gebruikshandleiding nodig waar en hoe je deze trendy designafwerking het beste kunt toepassen. Wij adviseren hier uiteraard graag in.