Affreschi en Affreschi

Affreschi & Affreschi

Affreschi & Affreschi staat voor exclusieve wandafwerking en geeft ongeëvenaarde impressies aan een ruimte. Het laat fresco’s weer opnieuw tot leven komen. Door de verbluffende 3D-uitstraling waan je jezelf in een ander tijdperk, in een andere dimensie.

Aan de basis van de exclusieve afwerkingen van Affreschi & Affreschi staat behang dat wordt voorzien van een laagje echte kalkmortel tijdens het ontwikkelingsproces. Het eindresultaat geeft een echte Fresco-ervaring zoals je die kent uit Italië.

Tegenwoordig worden zeer veel fresco’s opnieuw uitgebracht en dat gebeurt niet alleen meer in klassieke stijlen en ontwerpen zoals duizenden jaren geleden, maar er zijn tevens honderden stijlen van moderne designs en mode verkrijgbaar. Zelfs eigen ontwerpen en gedetailleerde wensen van architecten, verwerkers of decorateurs kunnen in werkelijkheid gebracht worden.

De decoraties zijn niet alleen op binnenwanden toe te passen, maar ook op buitenwanden of op vloeren. Wij informeren je graag graag over deze exclusieve afwerking en alle mogelijkheden die er zijn.

Muren bestaan om ons in ons dagelijks leven te beschermen. Ze lenen zich er ook uitstekend voor om te worden getransformeerd in schoonheden die de taal van onze ziel vertegenwoordigen. Fresco’s zijn de beste tolken om onze emoties te onthullen en kunstwerk om te zetten in unieke woonruimtes.

“Dario Rosselli”