Valpaint

Valpaint, toonaangevende verven

Valpaint is een toonaangevend Italiaans bedrijf in de markt van decoratieve verven en coatings. Het bedrijf werd in 1988 opgericht door directeur Fernando Sarti. Het wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde Italiaanse bedrijven op technologisch niveau dankzij zijn uiterst moderne laboratoria, die afhankelijk zijn van de samenwerking tussen de deskundige chemici en technici voor het maken van avant garde verven en kalkpleisters.

In 2018 viert Valpaint het dertigjarig jubileum en daarmee bestempelt het een groot succes. Inmiddels behoort Valpaint evenals San Marco tot de vijf meest toonaangevende bedrijven in Italië. Het maakt hoogstaande opvallende en innovatieve verven met respect voor het milieu. Het huidige productieprogramma omvat veelkleurige verven en coatings. Verf op waterbasis met speciale effecten, kalkpleisters op basis van mineralen en coatings voor het maken van antieke effecten zijn slechts enkele voorbeelden.

Alles voor de klant

Valpaint is een belangrijk bedrijf met een sterke aanwezigheid op de Italiaanse markt. Dit heeft het te danken aan een uniek verkoopnetwerk dat ze beheren en internationaal geniet het bedrijf van een keten van distributeurs en eigen vestigingen die worden gerund door gespecialiseerd personeel. Het verkoopbeleid is vooral gericht op het voldoen aan de behoefte van klanten door nieuwe, innovatieve en functionele producten aan te bieden waarmee de fabrikant en de consument in perfecte harmonie kunnen samen werken. De diensten van Valpaint staan daarom ter beschikking van de klant als het gaat om het ontwerpen en creëren van specifieke en succesvolle oplossingen.

Laat je verrassen door een overweldigend kunstwerk met natuurlijke overgave zoals Maverick. Met bijzondere schakeringen en kleurnuances laat deze afwerking jouw wanden tot leven komen.

Valpaint is net als andere bedrijf zoals San Marco en Nova Color een gecertificeerd bedrijf met veel aandacht voor een zo gezond mogelijk klimaat. De uitstoot wordt geminimaliseerd tijdens de productie van de materialen. Deze werkwijze is officieel erkend waardoor het bedrijf geniet van meerdere certificaten.