Beal Mortex

Beal Mortex, de ware alleskunner

Deze minerale mortel is een ware alleskunner. Door zijn unieke samenstelling van kalk en cement en toevoeging van speciale hars heeft de kalk-/cementpleister bijzondere en unieke eigenschappen. Het Belgische creatieve werkpaard kan voor veel doeleinden ingezet worden. Beal Mortex geeft een betonlook en heeft de hardheid van steen, een waterdichtheid van 1 mm, een minimale laagdikte, superieure hechting en flexibiliteit en kent een sublieme kleurenkaart. We verzorgen afwerkingen in verschillende stijlen zoals beton, gesteente, luxueuze kunst en roesteffecten.

Van badkamer tot complete wellness ruimte

De toepasbaarheid van Beal Mortex is erg breed. Vanwege zijn naadloze afwerking wordt een rustige, natuurlijke of kunstzinnige creatie neergezet. Uiteraard geeft de hand van de meesterverwerker de final touch waarbij kleurnuance, reliëf, en uitstraling belangrijke aspecten zijn. Het materiaal is uitermate geschikt voor het afwerken van de toilet, badkamer, keuken en wellness ruimten zoals sauna, stoomcabines en hamam. Vanwege zijn bijzondere eigenschappen (flexibiliteit, minimale laagdikte, waterdichtheid en uitstekende hechting) is Beal Mortex ideaal om behalve wanden ook meubels, keukenbladen, tafels, trappen, wastafels en plafonds mee af te werken.

Dankzij de naadloze afwerking is Beal Mortex bacterie- en schimmelwerend en daarmee vormt het een zeer goede hygiënische en exclusieve afwerking. Het product is van zichzelf waterdicht, in tegenstelling tot veel andere decoratieve producten op de hedendaagse markt en wordt tijdens de ingebruikname van de ruimte nog wel extra beschermd tegen vervuiling van buitenaf. Bescherming is er in de vorm van olie, lak, wax of zeep. Wij adviseren graag over het onderhoud van Beal Mortex.

Gecertificeerd verwerker

Als gecertificeerd en ervaren Beal Mortex verwerker adviseren wij je graag over de vele mogelijkheden. Samen doorlopen we het complete traject, van voorbereiding tot verwerking en uiteraard de nazorg welke wij zeer belangrijk vinden. In welke ruimte en op welke oppervlakte Beal Mortex geplaatst wordt, is belangrijk om vooraf vast te stellen omdat iedere situatie een verschillende voorbereiding vergt. Bijvoorbeeld: een bad heeft andere voorbereiding nodig dan een schouw. Wij informeren hier graag over.

Laat de basis los en ga voor een hippe, industriële, trendy, luxueuze, gouden, bronzen, koperen of zilveren creatie van Beal Mortex.