Design vloeren

Luxe design vloeren

Naadloze design vloeren vormen een ideale oplossing voor een modern hedendaags interieur of juist een klassieke omgeving. Door de vele uitstralingen die gecreëerd kunnen worden en dankzij verschillende soorten materialen en technieken toe te passen vinden wij altijd een geschikte vloerafwerking. Wij sluiten badkamervloeren uit in onze collectie, evenals niet overkapte terrasvloeren. Het risico op waterschade bij dit soort vloeren is vele malen hoger dan in andere ruimten.

Voor onze exclusieve vloeren hebben wij de beste materialen geselecteerd waarvan wij weten welke de hoogste resistentie hebben tegen externe belastingen. Het gebruik van de vloeren kan vergeleken worden met marmeren vloeren of gietvloeren. De vloeren zijn vloeistofdicht, maar niet onverwoestbaar. Vloerafwerkingen kunnen bijna overal toegepast worden waardoor wij altijd een unieke oplossing kunnen bieden.

Design vloeren die tot leven komen

Een exclusieve vloer heeft een goede behandeling nodig om de kwaliteit maximaal te waarborgen. Bij zware puntbelastingen kunnen beschadigingen ontstaan in alle soorten design vloeren. Dit geldt voor natuursteen, marmer, hout, giet, graniet en betonnen vloeren. Daarom is het belangrijk dat beschadigingen direct worden behandeld als deze optreden. Wij adviseren en informeren vooraf hoe je het beste om kunt gaan met de vloer zodat de kans groot is dat schade achterwege blijft. En mocht er toch iets aan de hand zijn met je exclusieve vloer, dan staan wij als specialist klaar om je te helpen.

Design vloeren worden veelal afgewerkt met een harde topcoating, eventueel in combinatie met een wax. We adviseren om voor het onderhoud, dit kan dagelijks of wekelijks zijn, alleen met de door ons aangewezen producten te werken. Na oplevering verzorgen wij de juiste onderhoudsproducten.
Vanuit vakmanschap, deskundigheid en creativiteit is het ons doel om de juiste vloer te leveren bij ieder project.

Door de samenstellingen van onze materialen met onder andere kalk, creëren wij zeer natuurlijke uitstralingen die in vergelijking met een rustige gietvloer veel meer tot leven komen. Al onze design vloeren zijn uniek en hand crafted, geen enkele vloer is hetzelfde.

Onze vloeren worden met de hand gemaakt en brengen iedere ruimte tot leven.