Italiaans stucwerk

Specialisten voor een ongekend resultaat

Italiaanse stucwerk afwerkingen kunnen in klassieke interieurs worden toegepast maar ook zeker in moderne, chique, industriële, hippe of trendy omgevingen. Wij hebben meerdere masteropleidingen in Nederland en Italië gevolgd en zelfs een 1e prijs gewonnen met een eigen exclusief Italiaans stucwerk design.

Onze passie ligt bij het afleveren van de Italiaanse stucwerk afwerkingen. Wij verwerken alleen producten van toonaangevende producenten, de marktleiders van Italiaans stucwerk. Zo goed als alle producten bestaan uit natuurlijke materialen en zijn ecologisch verantwoord en duurzaam. Dit komt door hun samenstelling van kalk. Met een breed assortiment aan Italiaanse stucwerk afwerkingen kunnen ongekend veel bijzondere afwerking gecreëerd worden. Natuurlijk is de hand van de meester decorateur en zijn creativiteit een bindende factor tot een subliem eindresultaat.

Wij kunnen inmiddels uiteenlopende projecten laten zien die we hebben uitgevoerd, net als moodborden en panelen om je zo goed mogelijk te begeleiden bij het kiezen van de juiste Italiaanse stucwerk afwerkingen voor in jouw woning of badkamer, bedrijfsruimte, café, restaurant, wellnesscenter of hotel. Wij werken samen met Italiaanse decorateurs om exclusieve Italiaanse stucwerk afwerkingen tot in perfectie af te ronden. De projecten van onze opdrachtgevers zijn verspreid door Europa waarbij we werken in Nederland, België, Frankrijk , Spanje (Ibiza), Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië en uiteraard Italië.

De meeste Italiaanse stucwerk afwerkingen vragen veel ervaring, deskundigheid en de benodigde trainingen/masteropleidingen. Hierdoor is de vraag of je Italiaans stucwerk zelf kunt doen direct beantwoord. Wij ondersteunen je graag bij het maken van een keuze en geven adviezen omtrent kleuren en structuren uitgevoerd in kwast-, spons-, of spaantechnieken.

Laat je wanden leven en laat je verrassen door de schoonheid van Italiaans stucwerk!