Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi behoort tot een van de beste Venetiaanse glanspleisters ter wereld. Deze extreem glanzende wand/ plafondafwerking met zijn marmeren uitstraling geeft een luxueuze beleving. Het is 100% natuurlijk en bestaat uit kalk, marmerpoeder en natuurlijke bindmiddelen. Spatula Stuhhi glanspleister is damp-open, alkalisch bestendig, en stoot schimmels en bacteriën af.

De natuurlijke afwerking van Spatula Stuhhi wordt in een drie-lagen-systeem met speciaal rvs gereedschap aangebracht en met de hand gepolijst tot een marmeren plaat. Voor een nog intensere glans en optimale bescherming kan de afwerking af gepolijst worden met een bijenwas ‘Cera Del Vecchio’. Wij adviseren om dit te doen omdat dit het eindresultaat zeer ten goede komt.

Vakmanschap is meesterschap

De unieke Spatula Stuhhi stijl is toepasbaar in het interieur. Er bestaan naast de woonkamer ook mogelijkheden om de stijl in de badkamer, sanitaire ruimtes en keuken aan te brengen maar deze zijn beperkt. Wij vertellen en adviseren hierin uiteraard graag in. Spatula Stuhhi wordt al honderden jaren toegepast in en rond Italië en de interieurstijl is in opmars in onze huidige interieurs.

Spatula Stuhhi kan in meerdere interieurstijlen worden geplaatst gezien zijn elegante uitstraling, van landelijk tot industrieel. Het is een exclusieve afwerking die uitsluitend en alleen door zeer ervaren en getrainde vakmensen uitgevoerd kan en mag worden. Erik Spakman verzorgt deze afwerking met veel passie.

“Vakmanschap is meesterschap. Lárte è padronanza.”

Erik Spakman